суботу, 23 листопада 2019 р.

Підсумки тижня професії

Підсумки тижня професії "Оператор комп'ютерного набору. Обліковець з реєстрації бухгалтерських даних"!


З 18 по 22 листопада в училищі проходив тиждень професії «Обліковець з реєстрації бухгалтерських даних».

Перший день тижня розпочався з інформаційної хвилини, присвяченої цікавим фактам з професії «бухгалтер». Учениці групи 27ок відвідали кожну групу та розповіли про обрану ними професію, наголошуючи на тому, що більшість відомих людей світу за професією були саме бухгалтерами. Серед них: Карл Маркс, Карл Янг, Елізабет Арден, Аллен Карр, Михайло Зощенко, Олександр Вертинський, Герберт Уеллс, О. Генрі, Генріх Шліманн та багато інших.


Того ж дня розпочався конкурс буклетів на тему «Моя професія – найкраща!» (організатори – Комзолова Н.Ж. та Лаврухіна О.І.). Всі роботи учасників (а саме 10) були розміщені для голосування в групі ДНЗ «Михайлівське ВПУ» соціальної мережі facebook. За підсумками голосування, яке закінчилося в четвер, було визначено двох переможців: І місце – Бакута Ольга та ІІ місце – Обрізан Крістіна.
А ввечері понеділка мною та Купавою О.М., спільно з викладачем спеціільних предметів Гольцовою Н.М., для учнів, які проживають в гуртожитку, була проведена розважальна вікторина «Битва титанів». Між собою змагалися учениці групи 27ок («Обліковець з реєстрації бухгалтерських даних») та збірна команда учнів груп, які навчаються за професією «Кухар. Пекар». В цікавому та захопливому змаганні з невеликим відривом перемогла команда групи 27ок.
У вівторок мною був проведений конкурс «Кращий за професією «Обліковець з реєстрації бухгалтерських даних». Заступник директора з виробничої частини Ільченко Н.В. привітала учасників і побажала їм перемоги. Конкурс проходив у два етапи: теоретичний і практичний. Розв’язання бухгалтерських задач потребує великої зосередженості, надзвичайної уважності, логічності думок, знання теорії та практичних навичок. З 11 учасниць (група 25ок) були визначені такі переможці:

І місце – Косенкова Анастасія;

ІІ місце – Конопльова Валерія;

ІІІ місце – Смьордова Тетяна.

Так як професія «Оператор комп'ютерного набору. Обліковець з реєстрації бухгалтерських даних» інтегрована, третій день тижня був присвячений професії «Оператор комп'ютерного набору». Рослов О.О. разом з Комзоловою Н.Ж. та Лаврухіною О.І. провели конкурс «Кращий з професії». Серед учасників було визначено трьох переможців:
І місце – Нехода Анна,
ІІ місце – Підтьопа Анастасія,
ІІІ місце - Головінова Єлизавета.
Завдання конкурсу виявилися настільки цікавими, що учні ще довгий час їх обговорювали та шукали альтернативні шляхи їх розв'язання.
Наступного дня мною був проведений вебквест «Економічне метро». Кожний, хто пройшов квест, прочитав слова Бальзака «Гроші – це шосте чуття, що дозволяє керувати іншими п'ятьма». Майже всі учасники впоралися із завданням, але найшвидшою та найкмітливішою стала учениця групи 26ок – Нетреба Крістіна.
Цікавий та насичений тиждень завершився підбиттям підсумків та нагородженням учасників дипломами та пам’ятними подарунками.



Немає коментарів:

Дописати коментар