неділю, 14 вересня 2014 р.

ПАМЯТКА БУХГАЛТЕРУ-початківцю
 
1) Хоча багато хто вважає, що робота бухгалтера нудна, у ній є місце для творчості. Професійний бухгалтер може вибудовувати цілі схеми грамотного ведення бухгалтерського обліку, які, з одного боку, приносять великий прибуток підприємству, а з другого – не суперечать законодавству.

2)Читаючи нормативно-правові акти й оперуючи великою кількістю цифр, Ви можете розвинути чудову пам’ять.

3) Головний бухгалтер – один із керівників на підприємстві, а значить, Ваша спеціальність дає Вам реальний шанс досягти успіху, швидко зробивши кар’єру. 
А хіба ж це не мета молодого сучасного спеціаліста?

4) Під час навчання частіше практикуйте – це допоможе після закінчення технікуму швидше знайти роботу, легко ввійти в курс справи і тим самим показати себе класним спеціалістом.

5) Завжди пам’ятайте про те, що бухгалтерський і податковий одлік будь-якої господарської операції неможливий без розуміння її правової суті. Тому, якщо Ви хочете стати справжнім спеціалістом, опануйте юридичні знання, особливу увагу приділяючи господарському праву.

6) Для роботи Вам доведеться дуже часто перечитувати законодавчі та юридичні документи. Почніть це робити прямо зараз.

7) Для успішної роботи розвивайте в собі такі риси характеру, як старанність, уважність, толерантність. А щоб завжди знаходити порозуміння з колегами, начальством і податковими інспекторами, навчайтесь грамотно і тактовно відстоювати свою точку зору.



Немає коментарів:

Дописати коментар